Kantarelljakt!

Jag och mamma tog oss en promenad idag och letade lite kantareller! Vi hittade massor och massor små,små som var på väg! Bara det kommer lite regn kommer dom ploppa upp och bli jätte fina. Så efter denna lilla skogspromenaden har jag massor med myggbett på ryggen. Jag hoppas verkligen inte jag har massa fästingar med! Sedan när vi kom hem hadde Kidden rymt så pappa och lillebror sprang och jagade han som dårar! För övrigt har pappa snaggat av sig allt sitt hår! Är jätte ovant att se honom så korthårig! han har alltid hat lite mellanlångt hår och sidbena! 

På lördag drar jag in till Lidköping och tittar på Swingfly! Ska försöka ragga upp några som vill gå med mig! Haha Willam är på än så länge! Hihi

Imorgon så bleker jag håret igen och färgar i det svarta i nacken och lite i luggen troligtvis!




















Ingen träning ikväll!

Blir inget in till banan med commis för fortridning idag, det är aldeless för varmt för det! Jag han köra en jätte pigg Tessa i morses innan värmen kom iallafall. Hon låg på så jag trodde vi skulle välta i svängarna här hemma.

Jag har även rensat ogräs, PÅ EGET INTIATIV! Haha borde fan få ledigt nu och bara slappa bara för det! Skulle va gött att åka in till stan en sväng å se om man kan träffa på någon kommpis och hänga med ett tag. Dock har jag ingen cykel, men bara för jag gjort lillebrorsans jobb kan jag få låna hans ;) haha






Mys!

Satte mina föttter i en stunds fotbad idag. Dom behöver lite ompyssling! Var jätte härligt att skämmabort sig själv en stund.Sedan efter fotbadet så blev det att titta på Bones, ett av mina favorit serier! Brennan är så söt med sina smarta citat! Och äta massor av chocklad! Syndare jag är, jag vet! Men gott var det!

Justnu sitte rjag och lyssnar på Detektivbyrån och sitter och minns lite mysiga stunder. Tillexempel när jag och mamma och pappa var påväg till och från värmland! det var massor med snö ute och jätte kallt! Vill tillbaka till just den tiden i mitt liv! När mitt liv var lite som en mysig vintersaga och jag var jätte kär!











Björn har keps!

Idag har det vart extremt varmt. 28 grader i skuggan och det har varit helt vindstilla och väldigt kvavt ute! Jag har inte ricktigt klarat av att vara ute längre stunder, så jag har för det mesta dels vart innomhus idag. Ganska synd igentligen. Tur att jag inte är mycket för solbränna och sådana grejer! Ritade på serilst för första gången på en månad eller två! försökte rita hästar eller likande men det gick verkligen inte så jag satte på lite musik och lät bara pennan och hjärnan jobba för sig medan jag koncentreade mig på texten i låten. Och resultatet blev något björn (typ bumbibjörn korsat med isbjör och hund..?) iförd keps och hängandes över en bild. Blev väl inte det bästa jag gjort. men man får ha överseende med att jag aldrig ritat en björn förut! Nä nu får jag väl gå ut i värmen igen! 
















Promenad

Blev ingen pizza idag fick bli en promenad med mamma i skogen istället. Haha helt tvärt emot vad jag önskade, men långt mycket nyttigare! Fast sednan när vi kom hem så blev det jordgubbar och glass och vi tittade på BONES. Dock var det ett gammalt avsnitt jag redan sett! Men jag får väl dra in till staden å smälla i mig en pizza någon annan dag! Måste ju endå köpa mer blekmedel. Behövs nog bara en för att få en bra färg på barret!













Förövrigt någon mer som har problem att ladda upp bilder här på blogg.se? det blir nöstan hela tiden felkod 500 för mig! Jätte frusterande!


tjurig!

Just nu är jag jätte arg och sur. Är bara sugen på pizza, cola och titta på film!


Midsommar i bilder


Lite bilder från midsommar helgen:
























Älskar suddiga festbilder, eftersom det är lite så man såg världen! Midsommar/fest med Don slutar alltid najs!


dåliga uppdateringar

Har inte uppdaterat på ett tag med jag har inte riktigt haft tid på grund utav att jag har jobbat så mycket och jag har köpt en ny dator! Haha Skulle köpa en ny cykel men det blev en imac istället.. så det kan bli!
Var på axevalla damklubbs mini möte idag och det var super trevligt! Men nu måste jag pysa igen!

Kärlek

bloglovin Klicka på bilden och följ mig på Bloglovin!

panorama

Gud va jag är sugen på en picknick. Med musik och mys! En ljummen sommar kväll med mina närmaste vänner sitta i Fonbyn! Eller en mysig grillkväll vore inte helt fel heller!






Sprang ut och tog en tjusigt panorama på vårat nyslagna höfält!

Fotograferade rådjurskraniet med!



Bloggar jag läser..

Tänkte länka lite bloggar jag läser och följer! Klicka på bilderna för att komma dit!



Björn Ekmark på Travronden. Otroligt rolig och travrelaterad blogg!




Montébloggen, en blogg om trav, monté och hästar i allmänhet!



Karins blogg My Fairy Queen!



Elinkan, har följt henne i några år!




Sandra, NiotillFem



Detta var några bloggar jag följer, fler kommer väl någon annan gång!



Unik eller lik?

Jag är påväg att bli den jag var för några år sedan. Don förstår!
Så det kanske händer att jag råkar klippa av mig håret. Bara sådär, och seedan kommer jag ångra det osv som det brukar vara med sådant!





Jag äger en kilt från skottland!

Tyget på en av mina favorit kjolar!


Läser Förföljaren av Magnus Nordin just nu!


Från boken.

Vi odlar björnbär hemma!




Tr00 Azumnezz of D00m!

Jag tror jag typ svimmar! En killkompis från Malmö som jag har kännt i runda svängar åtta  år (via nätet och vi har träffats engång, under förhållandena snöblandat regn på ett kolsvart Jägersro för några år sedan) funderar på att kanske söka ett jobb på Såtenäs som flygplatsbrandman. Japp finns visst en sådan branch med, till min förvåning, men någon måste väl göra något om ett flygplan börjar brinna.. Eller? Iallafall tillbaka till det jag ville få sagt, att det vore helt sjukt kul om han sökte jobbet, fick anställning och flyttade hit! Han är en av mina bättre kompisar, han ställer alltid upp och lyssna när man har något krångel eller bara vill ha någon att tjata hål i huvudet på! Jag minns när han och Niklas, Hannes (Hannes och Niklas var dom första jag och min dåvarande Bästis Frida hade fått kontakt med från Malmö) å några mer hade lan och fick för sig att ringa till mig klockan tre på natten! Just då visset jag inte vem Henrik var och det var han som höll låda i telefon på skånska (dom andra vågade knappt prata med mig) och det var så vi lärde känna varrandra! Åtta år har gått extremt fort och jag är ganska imponerad över att vi fortfarande har kontakten och så!

Så LYCKA TILL med jobbsökandet Henrik! :D


Vidare till vad jag gjort idag. Ja, idag har jag jobbat! Det var lunchtrav på Axevalla med 10 lopp på programmet! Blir ganska lång och jobbig dag när det är lunchtrav! För jag hinner inte ricktigt lägga in bilderna imellan loppen så det måste jag göra när jag kommer hem. Sedan har jag tatt massa heatbilder på alla hästarna idag så jag har 156 heat bilder att rensa ut dom mindre bra och indexera, namnge och så vidare. Det är det jag igentligen borde syssla med just nu... Hehe



Trav på Axevalla!



En karta på Skaraborg som någon okänd har satt upp där jag jobbar!


:)


Bild på Henrik när han tog lumpen, skamlöst snodd från hans FB!


Vänner via nätet i åtta år, inte illa! (Även denna bild skamlöst snodd på FB!)



FML!

Kände mig absolut inte på topp när jag var ute å joggade/sprang idag. Jag var ca 2 minuter långsammare än andra dagar, vilket känns lite segt! Låter inte mycket kanske, men det är mycket! Sedan efter det blev det tacos, och därefter glass. Uff, borde inteeeeee! Fy mig! Nä jag ska bli bättre och skippa glass å sådan skit! Bara när jag är med kommpisar (hähä, händer inte så ofta dock...) GAH måste göra situps med idag! Oj,oj,oj skärpning på mig! Ska jag vara snygg inför badmodet måste jag jobba på. Synd bara att jag är allergisk mot clor (klor..? Äh renings skiten i vattnet) och absolut inte klarar av att visa mig i mindre än typ burka offentligt! Haha!

Blekte håret för andra gången idag. Satt med blekjoxet i skallen över en timma. Dock blev det inte vidare bättre! Fml, fml, fml! </3 :( Måste, måste, måste verkligen köpa silvershampoo snart! Det hjälper ju mot det gula fula det vet jag! Har dock i luggen ljuuuus,ljuuuust rosa efter där jaghade den röda luggen förut! Kunde inte hela håret vart det? Funderar på att köpa rosa hårfärg och färga i i ren nödlösning! Hej Audrey Kitching, då ungifär. Skitsamma hon är snygg åtminståne! Pappa skulle få spader... HAHAH FML </3


Haha, så ironiskt! Jag öppnade upp Dayviews och möts av en bild som det står "Det blir Bättre!" på!



:(


Audrey = snygg!



Tråkigt!

Hoppas familjen kommer hem snart innan jag dör av hunger! Typ trodde jag skulle dö ute i stallet när jag fick typ hungerchock(om man nu kan få det.. iallafall jag fick det!). Måste ut och träna lite idag innan mamma hjälper mig med att blondera mitt hår för andra gången. Hoppas,hoppas,hoppas färgen blir bättre denna gången! Är inte så sugen på att gå runt som en typ orange/gul sak. Det är därför ni inte fått bildbevis på att jag blekt håret.. För det är så sjukt fult just nu! Men KANSKE i kväll får ni bild bevis :D 

Nä nu ska jag hoppa i mina träningskläder och åtminståne göra några situps innan jag drar ut på en hääääärlig springtur... Hahah! :D



Hungrig?


Ny header och bakgrund!

Har en ny temporär header, den är jätte ful och slarvigt gjord. Testar nemerligen med att göra header och spara den som PNG-fil, dvs bilden komprimeras inte och bakgrunden blir genomskinlig, som den ska(tar sin tid att spara dock)! Tycker det är snyggast med sådan slags headers! Men jag jobbar på en snygg layout på det hela! Någon som har några tips eller idéer?

Har äntligen ändrat texten med så den är i Arial istället för fula Times New Roman!


Hmmm

Ser typ inte ricktigt klok ut i håret just nu! Har någon slags röd,orange,brun,svart,rosa färg. Inte alls snyggt! Men imorgon kväll kör jag andra blekningen. Och då kommer det nog bli mycket,mycket bättre! Efter första blekningen brukar man se ut som en idiot. Men det är inte så hemskt farligt endåm jämfört hur det hade kunnat se ut! Men just nu är jag nästan vi i hårbotten och orange/röd/rosa, sedan super blond i topparna! Mamma missade en del med när hon hjälpte mig. Aja i morgon tar vi nya tag! :)

Har bytt bakgrund för den som ser det! Ska göra en ny header och lite annat nytt. Det jag har nu är lite provisoriskt gjort för att jag skulle ha något "snyggt" för stunden!



Hihi

Hihi gissa vad jag ska göra nu? ;-) Om det blir ok så lägger jag upp resultat senare, eller i morgon!






regn :c

Det har regnat nästan konstant idag. Hagarna här hemma ser ut att ha egna små floder och sjöar! jag undrar hur våran långsambana ser ut? Vågar inte ens gå och kolla, den har säkert regnat bort! Sitter och tröstar mig med att lyssna på mitt absoluta favorit band, Turmion Kätilöt! Är som det låter ett finskt band. Dom sjunger även på finska, vilket jag älskar!




KORKAD BLONDIN!!

Sitter här och tittar på gammla bilder från tiden då jag var vit/blond. Och jag måste bara säga VAD FAN TÄNKTE JAG PÅ NÄR JAG FÄRGADE HÅRET SVART IGEN?!? Seriöst jag hade den perfekta hårfärgen! Färgen som många tjejer drömmer om!! Herre gud va jag ångarar att jag för ca 1 år sedan färgade håret svart. Dumma, dumma, dumma mig!! Skulle jag försöka med att få håret i den färgen igen kommer det troligtvis trilla av. Eller nä ok det kommer det inte för jävlar vilket skick mitt hår var i vissa gånger under min blonda tid! Haha det var som gummi efter jag duchat! Men vill man vara fin får man lida pin! Plus  att det vit/blonda är lättast att matcha med olika kläder (oj va jag låter fånig nu..som om jag har tid att matcha kläder och hår?) PLUS att han på tv4 blir klad hest om jag färgar håret blont igen, han tyckte jag avr så söt när jag var blond! Haha, allt för mina fans? ;)

Rött passa mig ganska bra och många sa att det var supersnyggt med. Vilket jag också tycker men det är en så förbannat svår färg att ha kvar! För mig förvinner det ur jätte fort och blir brun/orange/rosa! Vilket INTE är snyggt om man har clips-löshår som är i "rätt" röda färg! Och i längden blir det ganska dyrat att färga håret för jämnan!

Det svarta med rosa/rösa luggen var en hit med! Snyggt och lagomt "färgglatt". Men samma sak med luggen som det röda håret. Den urtvättade färgen är inte att föredra!

Men nå vad tycker ni? Ska jag mörda mitt hår och bli korkad blondin igen? ;)



MUMMS på mitt hår där! Som sockervadd!


Fire walk whit me!


Hallon/Lakris någon?


Provlopp

Idag var jag och Commis med och red lite preparé i utbildningsloppet på Axevalla! Det gick.. sådär! Som alltid är det två obligatoriska omstarter för att man ska träna sg på att starta! I första starten så dundrade det iväg i full galopp! Till min stora förvåning. Men men, pappa gav mig tips sedan på vägen tillbaka, pappa var även dagens fotograf! Andra starten flög hon i väg och jag lyckades ha henne i trav! Sedan i tredje och den "giltiga" starten gick hon iväg som en expotion. Jag hade tänkt lägga mig andra ytter lite lagom anonymt men den framför fick galopp, så jag hamnade i dödens istället. Första varvet gick 24 och andra varvet med. fast igentligen ska det gå runt 30. Vi slutade tvåa som vanligt kan jag ju tillägga! Haha! Och ja sedan efter mål så var det en som trillade av! Mycket intressant tillägg i det hela! Som Alice sa efteråt "Ja det händer alltid något intressant i dessa loppen som man kan le åt i efterhand!"

Jag saknar två saker massor just nu! Ett: Don, min allra bästa kommpis genom tiderna! Vi har vart bästisar sedan kyrkan brann typ! Det kan gå år och vi inte har träffats eller enns pratat med varrandra. Men när vi väl gör det så är det som om det bara gått några minuter sedan vi såg sist! Saknad nummer två: Mitt blonda och svarta hår! Asså det var snyggt varför pajja jag det hela för? Men, men detta är två ting som snart ska bli ändring på! Så det så! På ett eller annat sätt! HoHo!



I värmningen red jag ett 1640m i 30 tempo! (Foto pappa)


Niclas stod och pratade i telefon som vanligt på vägen ner! (Foto pappa)


Commis innan provloppet! (Jag har tagit bilden XD)


Commis och jag i dödens!


See you i hell!



Lycka

Pappa påpekade att jag har gått upp i vikt och att det syns på mig. Jag vet faktiskt att jag har gått upp i vikt. Och jag vet varför! Andledningen är att jag är olycklig och stressat för mycket! För den senaste tiden har jag bara jobbat och inte hunnit ta det lungt och träffat folk vilket gör mig olycklig! När jag blir olycklig eller går runt och nedstämd ett tag går jag upp i vikt av någon underlig andleding. Även om jag skulle träna och äta minder eller bättre!

Bara för att få begrepp på vad jag kanske borde göra för att bli lycklig skickade jag ett sms till flera av min vänner som löd "Vad gör dig lycklig?". Jag fick många intressanta svar såsom: Tvspel, närhet, kärlek, kommpisar sex, god mat och så vidare! Sedan har vi outsidern Don svarde " Senap.". Japp, senap blir man lycklig utav!  Oscar gjorde med en outsider och svarade "Du!". Men jag vet inte om han var lika seriös som Don och sin senap eller inte! Men Oscar gör mig lycklig med, han kan alltid få mig att skratta! Vi har kännt varrandra i cirka tre år, och i tre års tid har vi lovat varrandra att ha Anders och Måns kväll. det vill säga att vi tittar på humorserien Anders och Måns och moffar i oss chips, godis och läsk tills vi sommnar!



Senap, det stora lyckan i livet!


"Du är mig en lyckosyrsa!"


Oscar senaste gången han var här.. För typ två år sedan eller något.. Tre kanske! XD


Morgontrött!

God morgon osv! sitter här och har just ätit frukost. Måste ut och köra hästarna tidigt innan värmen eller eventuella åskan kommer! det blåser inte ett dugg idag vilket är ovanligt. Oväder på gång tro?

Jag och mamma tittade på extramaterialet till Twin Peaks igår! Oh vad jag gillar Agent Cooper! Jag har bestämt mig för att ha en F.B.I picnic snart! :D




Extremt varmt!

Det är jätte varmt ute ca 27 grader i skuggan (enligt den dåliga termometern som visar lite fel). Och ca 30 grader i skuggan på den "vanliga" termometern! Och det blåser sydligt och jätte varmt med. Nog för att det brukar blåsa jämt här men så här varmt är lite ovanligt!

Jag sitter och oroar mig för att det ska bli åska och tromber som dom varnar överallt om. Fast vore cool och fånga det på bild! Har lyckats fånga en blix på bild en gång, och det var i sammband med översvämningarna i Skara för 2 år sedan. Det var då Jula husets tak rasade in pågrund av vattenmassorna och viadukterna var översvämmade till brädden! Det var lunchtrav samma dag som fick skjutas upp under tiden det regnade! Och jag satt i "mullvadshålet" och blev blöt om fötterna och jagade blixtar! Sedan när vi skulle hem så stötte vi på en översvämmad viadukt med en bil i!! Jag fotograferade och skickade in till Expressen. jag fick bilden publicerad men dom kontaktade aldrig mig för det! Skit dålig stil, minst sagt!  



VARMT!


Blött om fötterna?


Så här såg det ut i nästan alla viadukter i Skara den 1 Juli för två år sedan!



Värmechock!

Sitter just nu inne för att det är så varmt ute! Jag mamma och pappap var inne i Lidköping och handlade mat till hästarna! det blev 10 säckar svarthavre! Det var 15% rabatt nemerligen! Dom hade även öppet hus på Djur och Natur så jag kollade in lite rashöns och kaniner! Sedan så blev jag sponsrad med ett hoppschabrak utav HIPPO och kommer med i deras såkallade "sponsorbank"! Super kul!

Nä, snart får jag väl gå ut i värmen och låsas om att jag trivs! Kommer bara köra Commis idag eftersom det är för varmt. Men jag funderar på att ut och syckla en långtur. Kommer dock bli på min broders cykel efter som min är allmännt död sedan ett år tillbaka ungifär!



Vackert fjäderfä!


Hönor kan vara så charmerande!


God Morgon

Fick en stunds sovmorgon idag. Fast jag märkte inte det för jag vaknade lika trött som vanligt! Just nu sitter jag och fixar alla heat bilder från igår. De vill säga ca 115 stycken som ska namnges, indexeras, fixas till lite och sedan laddas upp på arkivet. Man blir helt snurrig i huvudet efter ett tag av alla namn! Vädret ute är jätte fint och jag önska jag kunde va ute och ta dela av det. Fast det kommer jag få göra sedan när jag ska köra alla hästar här hemma i värmen!


Sara fick falla offer för kameran denna morgon stund!


Tjejen som visste för mycket

Har just kollat klart på filmen "Tjejen som visste för mycket" och kan bara säga att det är en sjukt rolig och charmig film! Jag älskar alla dessa gammla knasiga filmer! Filmen handlar om Gloria Mundy som är biblotikare, han hamnar  trubbel en dag när hon plockar upp en liftare. Liftaren är ofc en skum typ som är jagad av ännu skummare typer! Och sedan blir hon jagad av skurkarna! Hon har sitt paraply som vapen och hon slår ner en dvärg som säljer biblar! Och blir kär i polisen! Sammtidigt som någon kommer bli mördad.. men vem?

 Någon dag måste jag se "9 to 5" med!




Gloria Mundy!


Mutherfucker.


Gloria hamnar i trubbel!

(tog kort på tv'n! Haha)


Hemma igen

Nu är jag hemma och har just smällt i mig en tortillia. Det har vart kanonvarmt hela dagen och jag frågade den danske vakten om han visst vad det vart för temperatur och han sa att det vart ca 25 grader! Inte illa! Hemma sa bror att det vart ca 27 och vindstilla hela dagen.

Majia vann med Quiway D'Heripre i montéloppet efter ha näst intill dömt ut sina chanser i loppet och bara hoppats på att komma runt utan galopp! Quiway D'Heripre galopperade runt ovalen som en metmask i värmningen, men det gjorde han definitivt inte i loppet! Snacka om vinnarskalle på den hästen!


Jag och pappa skojade till det lite på vägen hem! Det körde en yngre förmåga bakom oss med sin bil och höll på att "vingla" massa fram å tillbaka hastigt och körde uppe i häcken på oss. Så pappa stog på bromsen och det höll dom på avstånd ett tag. Sedan blåste dom förbi oss men hände inte så mycket mer efter det. Blev ganska stilltje i fältet som man säger på travspråk. Så vi gjorde en fin omkörning och sedan tog jag bara fram blixten och fyrade av några gånger! Och vi såg i backspegeln hur kille höll upp nävarna för ansiktet. Och gud va vi skratta åt denna lättlurade grabb! Sedan höll sig han på långt avstånd! Så kul man kan ha med en blixt!




Där uppe jobbar jag med att lägga in bilderna på arkivet!


"Mellan" Svanen Rickard Svanstedt vann sitt första lopp idag! Grattis på han!


Man blir sådär lagomt döv av att stå brevid en sådan här stolpe!



Oskar Florhed.



Strömsten var där och snurrade, han hade ju Rudolf den Tredje till start i montéloppet!


Montéloppet vanns av Majia Lähdekorpi med Quiway D'Heripre. Rudolf den Tredje slutade.. trea!



Vaggeryd

Sitter nu på pressrummet på Vaggeryd och någon jobbig jävel står utanför och spikar upp någonting på väggen! (edit stack just ut huvudet och kolla, och då var den mina kära danska securitasvakter som banka upp en ny skylt för den förra hadce försvunnit..?haha) Det är jätte varmt här! Uppskattnings 23 grader, men det blåser en lättare bris vilket är skönt annars hade man smält bort! Proffesorn står i rummet brevid och kollar värmningar! Jag själv ska snart gå och äta, jag fick ju en gratis matbiljett! Glad jag!





Ogod morgon!

Här kommer lite morgon uppdateringar! Jag har just var ute och släppt ut hästarn aoch nu sitter jag och fortsätter med alla bilderna från igår. Men jag har ett ricktigt baddar problem!! Att jag kör med programet Fotostation Pro 6.0 och har windows7 och programmet krånglar massor och får error och stänger ned sig (händer oftare när jag sitter hemma än när jag är ute..??) utan att jag gjort något. Och ibland medför det att bilde jag fixade med försvinner!! Lixom hur? Varför? Var har den tagit vägen? För även om jag försöker leta igenom hel datorn hittar jag inte bilden! Jag fattar ingenting! Och nu hände det och det var en biöld jag verkligen behövde! Måste jag börja säkerhetskopiera allt innan jag enns hunnit gjort något? Någon som kan hjälpa mig? (annars får det bli att jag ringer special styrkan...)

Sedare i förmiddag åker jag och Pappa och jobbar på Vaggeryds travet! Kommer bli en lång dag i dag med! Kommer inte sluta förrens vid typ 6 och sedan åka hem. Så jag lär inte vara hemma förenns vid åtta! Ujuj och mycket "skräp"mat har det blivit det senaste med! Men jag funderar på att ha en nyttg vecka nästa vecka när jag har "lite" mera tid. Eller jag hoppas på att få mera tid!




Hjälp! Minst sagt.



V75

Funderar på att ha en V75-mys dag! Då jag kopplar ihop tv och datorn och kör Liven på tv'n! Sedan gör ett V75-system, en mysig drink, lite snacks och sedan uggla hur det går! Skulle va sjukt skönt att bara slösa bort en hel eftermiddag framför tv'n med trav!  Måste hitta en intressant V75dag bara! (och en dag jag är ledig så jag kan slösa bort dagen också!) man vill ju ha lite kvalité på spelomgången! Inte för att jag är någon vidare värst lirare av mig. ( Jag lyckades kamma hem Mathilde Tröjborg till typ 2x pengarna på VP i helgen? haha)

Sedan har jag bara en fundering dock! Hur blir bilden om man kör liven via tv'n från datorn? Eftersom enlit mig är det ingen höjdar kvalité på bilden när mans er den på datorn. Men pappa har pratat om att han tittat på V75 via liven på tv utan att klagat. Så antingen så ser pappa så uselt eller så blir bilden helt ok!



För att hästar ger allt!



Ponnytrav Axevalla

Idag har det vart Ponnytrav tävlingar på Axevalla! Jag jobbade med att fotografera, som vanligt! Men jag körde även två lopp! Då fick pappa vara stand in och fotografera mål bilderna i stället! 

Första loppet jag och Kidden var med i kom vi 6:a, jag bommade starten och vi hade två galopper! Sedan i andra loppet vi var ute i kom vi trea och allt klaffa bra! Han sänkte sitt rekord på kort distans till 2.07,2 och var utan galopper! Det går bara snabbare och snabbare för varje start vi gör, vilket är jätte kul! Så vi hoppas på att slå hans rekord och gå under två minuter innan årets slut! Iallafall min syster Emma vill det! Och Kidden verkar trivas med att gå ut i två lopp samma dag. Han går bättre i andra till och med! Så om han bara ska starta i ett lopp får det bli mega värming!



Innan första starten, jag och pappa valde att tabort murphyn!


Kidden i första loppet han var med i! (kom 6:a!)



Kidden står och torkar i boxen! Observera det fina tecket han har!


Kidden trea i mål!


Glada efter tredje platsen!



Dagens skörd! Gillar inte dammsammlande pokaler och rosetter igentligen. Men ja, efter att inte tävlat ponny på fem år så har det återfått sin charm!


Kidden sprang in trehundra kronor som han bjöd på pizza till hela familjen för! Man tackar!


Längtar tills nästa start med min (min syters..) feta Candy Kid! Så ironiskt namn för han är verkligen en gottegris!










KRAV

Just nu ställs så mycket krav på mig känns det som. Pappa tjatar att jag ska träna, träna, träna och åter träna varvat med körkort, körkort, körkort. Ovh även krav på att hästarna ska gå bra och att jag ska jobba och fotografera osv!

Träningen jag än så länge har pysslat med är att rida hästarna och ut och springa ca 3 km så ofta jag hinner och orkar! Men just nu känns det som att jag har gått upp i vikt bara pågrund utav att jag är olycklig! Vilket är vanligt förekommande hos mig att jag gör. Sucks to be me! så det känns som att alla träning bara kastas i sjön! (fast det gör det väl igentligen inte utan det bara känns så innombords!) Så jag måster verkligen rycka upp mig och bli glad igen! Inte bara ytligt glad utan ricktigt glad! Just nu skulle jag vilja ha en lite söt ljusbrun chihuahua! Tänk att ha en sådan lite sötnos att gosa med och kunna ta med sig lite varstans! Och få ha en liten voffsing att gå ut och gå med!<3



Äta och dricka rätt och träna?



(inte min bild) Så söt så!




Inte helt hundra..

Idag har jag kört Tessa, Commis och Sara hemma och sedan packat Kiddens grejer inför morgondagens tävlingar på Axevalla! Tog mig lite tid att fotografera och reta mamma när hon satt och räknade penngar. Jag och pappa är specialister på att störa henne! Hon hade ganska mycket att räkna.

Läste i dagens blaska om att en tjej från Skara hittat på och anklagat hennes killkommpis för att ha våldtagit henne när hon sovöver hos han. Hur kan man enns komma på tanken att hitta på en sådan sak? Lider med den stackars killen som fått ta emot så mycket skit för det hela! Skara är ett jävla skitställe tbh! Enda bra med det är fornbyn och ett kafé som jag alltid brukar fika på!

Tog mig en tur i trädgården som brorsan håller på att fixa iordning. Han håller just nu på med projektet "gräva". Han ska gräva en lång rak gång som massa bärbuskar ska sitta i! Sedan gick jag och kolla på hur jordgubbslandet såg ut! Och ni skulle ha sett hur mycket jordgubbsblommor det var! Det kommer bli många, många, många jordgubbar för min del i midsommar! Jag längtar!



Inte ricktigt hundra?


Men kanske tusen?


Finns folk till allt...


Brorsan har fixat jätte fint i trädgården!


Kommer bli grymt mycket jordgubbar i år!


Inte fullt så mycket vinbär tror jag inte!


Mami!


Hemma i hallen!








Förmiddags fika

Mamma och pappa har åkt in till stan för att handla grejer inför ponnytävlingarna imorgon på Axevalla. Jag stanna hemma och diskade! Tog mig en myslig liten fika med, en citron rulltårtebit och en liten kopp kaffe. men kaffet smakade inget vidare denna dagen, tyvärr.

Isabelle tyckte vi i gammal estet klassen skulle ta och sammlas och träffas någongång i sommar vilket jag tycker verkar vara en strålande idé! det är snart två år sedan klassens såg (i sammlad trupp). Och vissa i klassen har jag knappt skrivit eller pratat med på dessa två åren! Skulle vara så kul att se hur folk har förändrats på denna tiden. Själv anser jag att jag är inte ricktigt den samma som jag var när jag gick i skolan. Fast det är väl bara vad jag tycker, haha! 



Förmiddagsfika! Beskt kaffe och rulltårta med citronkräm!





God Morgon!

Uppe med tuppen och ska snart gå ut till stallet! Verkar som att det ska bli fint väder idag. Men förhoppningsvis inte lika varmt som i går!

Nu cyklar snart lillebror iväg mot bussen för att sedan åka till skolan!


Sara i hagen!



RSS 2.0