Inte helt hundra..

Idag har jag kört Tessa, Commis och Sara hemma och sedan packat Kiddens grejer inför morgondagens tävlingar på Axevalla! Tog mig lite tid att fotografera och reta mamma när hon satt och räknade penngar. Jag och pappa är specialister på att störa henne! Hon hade ganska mycket att räkna.

Läste i dagens blaska om att en tjej från Skara hittat på och anklagat hennes killkommpis för att ha våldtagit henne när hon sovöver hos han. Hur kan man enns komma på tanken att hitta på en sådan sak? Lider med den stackars killen som fått ta emot så mycket skit för det hela! Skara är ett jävla skitställe tbh! Enda bra med det är fornbyn och ett kafé som jag alltid brukar fika på!

Tog mig en tur i trädgården som brorsan håller på att fixa iordning. Han håller just nu på med projektet "gräva". Han ska gräva en lång rak gång som massa bärbuskar ska sitta i! Sedan gick jag och kolla på hur jordgubbslandet såg ut! Och ni skulle ha sett hur mycket jordgubbsblommor det var! Det kommer bli många, många, många jordgubbar för min del i midsommar! Jag längtar!



Inte ricktigt hundra?


Men kanske tusen?


Finns folk till allt...


Brorsan har fixat jätte fint i trädgården!


Kommer bli grymt mycket jordgubbar i år!


Inte fullt så mycket vinbär tror jag inte!


Mami!


Hemma i hallen!








Skriv gärna en rad...
Postat av: Anonym

Hej , det vore snällt om du svarade på frågan :

den där om våldtäkten , var , var den stog det ?

det kan vara min kompis!

2011-06-10 @ 00:02:08
Postat av: Cherry

Till anonym, skriv gärna epost nästa gång så jag kan svara där istället!

Men till din fråga så stod det om händelsen i NLT ( Nya lidköpings tidning) Och troligtvis har det stått i fler tidningar. Det stod även att flickan erkännt att hon hittat på alltig!



K&H// Cherrybell

2011-06-10 @ 08:54:08

Skriv en liten rad till mig så blir jag glad!:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara lilla jag som ser)

Skriv gärna din blogg :

Så.. Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0