Sommar, sommar, sommar!

Idag har det vart extrem värmebölja med ca 28 grader i skuggan! Trodde jag skulle smälta bort likt en glass!

 Eftersom jag vart borta hela helgen fick jag köra alla hästar idag och rida Tessa. Dock blev det en ofrivillig avstigning mitt inne i skogen, vilket mitt knä inte tyckte var så roligt! Jag var mest rädd för att Tessa skulle skena iväg eller något annat dummt men hon stod som förstelnad av chock över hur hon sett mig flyga till marken. Så det var bara att ta tygeln vända om och börja linka iväg hemmåt. Som tur var hade jag mobilen med mig så jag lkunde ringa hem och berätta om incidenten! På tal om mobiler så fick jag ett sms från min gammla kommpis från Malmö, Henrik Månsson! Tänka sig vi har kännt varrandra i ca 8-9 år! (Vi har bara träffat varrandra en gång men endå!) Gör mig så glad att vi fortfarande har kontakten! Måste träffa han när jag åker till Malmö och ska jobba senare i sommar!

Tänka sig jag och mamma var ute på en kvällspromenad! det var ganska skönt att få bara gå utan någon tung ryggsäck på ryggen eller stressa och ha bråttom till någonting. Vi disskutera om ditten och datten och om vad som hänt i helgen! Sedan träffade vi på grannen som sa att vi kunde få plocka rabarber hemma hos dom, vilket vi gjorde senare med! Mamma gjorde någon LCHF rabarberkakajox grej. Ser inte så tilltalande ut, och i ärlighetens namn så var det inte så tilltalande heller! 


Tessa, ungifär från samma vinkel som när jag trillade av.


Skåneland hälsar!


Sommaren är påväg och kvällarna blir å otroligt fina! Kvällspromenader ftw!


Rabarberjox!



Ok ser väl ganska gott ut, men det var det inte. Får göra ricktig rabarberpaj någon dag!




att sommaren faktiskt är på väg nu! Hurra! Snart blir det festliga dagar på stranden och picnic i parken! Om jag nu får tid till det villsäga! Men snart ska jag köpa en ny cykel så då får jag chansen på kvällarna att pysa iväg!
Och på tal om sommar fyller Adam 29år om 31 dagar, dvs 1 Juli! Sommar"barn" ftw!








Bilder från helgen...

Här kommer lite bilder från helgen! Har inte orkat ladda upp något förens nu! Hoppas ni gillar mitt ihop plock av bilder!



Står och väntar på Lidingöbanan i regn och rusk klockan tidigt på fredags morgonen! Kaffe i högsta hugg med!



Syster gick 900+ denna fredag!



Åke Svanstedt skriver autografer!


Travhästen i centrum hela helgen!


Startbilen släpper iväg hästarna!


Full gallopp på lördagen!


Ganska så pigg på Söndags morgonen! (smygreklam för mitt företag)



Björn Goop stoltserar med den Amerikanska fanan!


Adam med en smörgås i högsta beredskap!


Joakim Löfgren skriver autografer efter segern i Elitloppet med Brioni.


Måndag och jag är på väg hem från stockholm. Gud va folk har brottom! Förutom det här gänget!





Frukost

Godmorgon! Nu Har jag just avslutat våran fredagsmys-frukost! Om ca en timme åker vi i väg mot solvalla. Skall uppvärmnings jobba med att fotografera lunchtravet nu innan V75 imorgon och Elitloppet på söndag! Vädret är tvärr ganska så mega trist just nu! Mulet och blåser kallt! Syster påstår att det är en askmoln, men jag tvivlar! Vi får hoppas att det är finare i Sundbyberg! Vi har ännu inte  kommit fram till vad som händer efter travet. Det är nio lopp i dag så vi kommer vara klara ca 14.30.


Smörgåsar, äpple, té, äppeljuice och äggröra!


Té och äpple, dock åt jag inte upp äpllet för jag gillar inte gröna äpplen!


Dagens utsikt från balkongen!




Lite bilder från Gröna Lund

Här kommer lite bilder från våran dag på Gröna Lund. Dock kommer bilderna i oordnig! Enjoy looking!


LOLWTF? Älskar spegelhuset!


Nej,nej denna bilden är inte tagen i någon lustig spegel utan en fullkomligt normal! Haha

Oh Älskar att jag alltid smilar helt insane jämt!


Tavlor i Pettson och Findus hus!

Slänggungan är alltid mysig!

Syster med superb Nacho tallrik!


Pop Expressen!


Uppskjutet, omg jag ville dö typ!


Jag och Syster!






Denna dagens puss går, självklart, till den super roliga eftermiddagen på Gröna Lund med min syster Emma. Vi åkte Typ allt läskigt! Förutom Insane.. Men den verkade verkligen insane! Men adrenalinekickar FTW!



Stockholm

Hej! Nu är jag framme i Stockholm efter en lång tågresa! Sitter i Systers lägenhet på Lidingö! Snart ska vi dra iväg till Gröna Lund!



Syster hade köpt en bukett rosor!


Syster vid datorn!



Jag i syrrans kök!





Underdog

Sitter just nu nyduchad med håret i en fin turban och med en nygjord kopp té vid min sida! Jag funderar på att krypa ner under en filt med min kopp té och läsa i boken Underdog av Torbjörn Flygt. Underdog utspelar sig kring70-80 talet. Huvudpersonen är Johan Kraft som man får följa genom lågstadiet enda upp till gymnasiet. Johan har ett supergeni till syster, men hon är lika ensam som smart. Morsan Bodil jobbar sig sönder på strumpfrabriken. Det här är en sådan där bok jag älskar! Hur allting ses ifrån Johans perspektiv! Boken skulle blivit film men dom fick inte penngar till det, vilket jag tycker är lite synd! 

Imorgon pyser jag till Stockholm! Åh va jag lääängtar! Är det bra väder ska jag och Syster gå på Gröna Lund! Undra om Syster vågar åka massa läskigt med mig? Jag älskar magkittlande och adrenalinkicks givande attraktioner! Sedan om man kan få gå å klappa ett lamm också vore inte helt fel! Får väl leta upp ett och gosa med!  

Äntligen börjar bloggdesignen bena ut sig och bli bra! Jag känner mig ganska nöjd med den iallafall. Hoppas ni som läser också tycker bloggen är fin!




Underdog av Torbjörn Flygt


Litet utsnitt från boken.







Dagen Diss går till min utväxtrand i håret. Eftersom jag tänkt byta hårfärg efter Stockholms resan har jag inte viljat färga i min svarta hårfärg. Så nu får jag leva med en superlång utväxtrad och lite smått dassigt hår. Men men vill man vara fin får man lida lite pin ibland!




Hai there!

Sitter just nu och dricker en kopp över sockrat té och ska snart gå till sängs. Idag har det blåst storm här hemma och på internet har allt handlat om askmoln känns det som! Jag har varit kreativ idag med för en gång skull! Var länge sedan jag gjorde någonting, slutade i ett halsband och lite mobilsmycken! På torsdag klockan 10.10 åker jag med bussen till Skövde för att sedan ta tåget mot Stockholm! Längtar som bara den!



Macaroons mobilsmycken!




Fyrklöver halsband!





Dagens Puss går till Syster Emma som hjälpt mig med att få till så att headern och bakgrunden är rätt!! Tack <3
Hennes blogg hittar ni här---> www.emmywood.blogg.se


RSS 2.0